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Registros recuperados : 9 | |
1. | | REALINI, C.E.; ARES, G.; ANTÚNEZ, L.; BRITO, G.; LUZARDO, S.; DEL CAMPO, M.; SAUNDERS, C.; FAROUK, M.; MONTOSSI, F. Meat insights: Uruguayan consumers´mental associations and motives underlying consumption changes. Meat Science, 2022, volume 192, 108901. doi: https://doi.org/10.1016/j.meatsci.2022.108901 Article history: Received 29 March 2022; Received in revised form 25 May 2022; Accepted 28 June 2022; Available online 2 July 2022.
Corresponding author: E-mail address: fmontossi@inia.org.uy (F.M. Montossi).
This research was funded by...Biblioteca(s): INIA Las Brujas. |
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2. | | REALINI, C.E.; BRITO, G.; MONTOSSI, F. Avances en la caracterización y mejora del perfil de ácidos grasos de la carne vacuna uruguaya: desafíos y oportunidades. In: JORNADAS URUGUAYAS DE BUIATRÍA, 43., 2015, PAYSANDÚ, UY.; GIANNEECHINI, E.; MATTO, C. (Ed.). [Trabajos presentados]. Paysandú: Centro Médico Veterinario de Paysandú/Sociedad Uruguaya de Buiatría, 2015. 13-22Biblioteca(s): INIA Tacuarembó; INIA Treinta y Tres. |
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3. | | REALINI, C.E.; FONT I FURNOLS, M.; SAÑUDO, C.; MONTOSSI, F.; OLIVER, M.A.; GUERRERO, L. Spanish, French and British consumers' acceptability of Uruguayan beef, and consumers' beef choice associated with country of origin, finishing diet and meat price. Meat Science, 2013, v. 95, no. 1, p. 14-21. http://dx.doi.org/10.1016/j.meatsci.2013.04.004 Article history: Received 5 February 2012; Received in revised form 25 February 2013; Accepted 4 April 2013. Acknowledgments: The authors wish to acknowledge the financial support of the Agencia Española de Cooperación Internacional para...Biblioteca(s): INIA Tacuarembó. |
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4. | | FONT I FURNOLS, M.; REALINI, C.E.; GUERRERO, L.; OLIVER, M.A.; SAÑUDO, C.; CAMPO, M.M.; NUTE, G.R.; CAÑEQUE, V.; ALVAREZ, I.; SAN JULIAN, R.; LUZARDO, S.; BRITO, G.; MONTOSSI, F. Acceptability of lamb fed on pasture, concentrate or combinations of both systems by European consumers. Meat Science, Volume 81, Issue 1, January 2009, Pages 196-202. Doi: https://doi.org/10.1016/j.meatsci.2008.07.019 Article history: Received 8 April 2008 // Received in revised form 15 July 2008 // Accepted 18 July 2008. Acknowledgements: The authors thank INIA-Uruguay, INIA-Spain and AECI (Agencia Española de Cooperación Internacional) for their...Biblioteca(s): INIA Tacuarembó. |
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5. | | REALINI, C.E.; FONT I FURNOLS, M; GUERRERO, L.; MONTOSSI, F.; CAMPO, M.M.; SAÑUDO, C.; NUTE, G.R.; ALVAREZ, I.; CAÑEQUE, V.; BRITO, G.; OLIVER, M.A. Effect of finishing diet on consumer acceptability of Uruguayan beef in the European market. Meat Science, 2009, v. 81, p. 499-506 Article history: Received 8 April 2008 // Received in revised form 24 September 2008 // Accepted 5 October 2008.Biblioteca(s): INIA Tacuarembó. |
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7. | | FONT I FURNOLS, M.; REALINI, C. E.; GUERRERO, L.; NUTE, G. R.; SAÑUDO, C.; CAMPO, M. M.; MUELA, E.; OLIVER, M. A. Efecto del sistema de alilmentación sobre la aceptabilidad de la carne ovina uruguaya en el mercado europeo In: MONTOSSI, F.; SAÑUDO, C. (Eds.). Cooperación Hispano-Uruguaya. Diferenciación y valorización de la carne ovina y bovina del Uruguay en Europa: Influencia de Sistemas de Producción sobre Bienestar Animal, Atributos Sensoriales, Aceptabilidad y Percepción de Consumidores y Salud Humana Montevideo (Uruguay): INIA, 2007. p. 107-112 (INIA Serie Técnica ; 168)Biblioteca(s): INIA Las Brujas; INIA Tacuarembó. |
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8. | | REALINI, C. E.; FONT I FURNOLS, M.; GUERRERO, L.; PETERS, Z.; NUTE, G. R.; CAMPO, M. M.; SAÑUDO, C.; OLIVER, M. A. Efecto del sistema de alimentación sobre la aceptabilidad de la carne de vacuno uruguaya en el mercado europeo In: MONTOSSI, F.; SAÑUDO, C. (Eds.). Cooperación Hispano-Uruguaya. Diferenciación y valorización de la carne ovina y bovina del Uruguay en Europa: Influencia de Sistemas de Producción sobre Bienestar Animal, Atributos Sensoriales, Aceptabilidad y Percepción de Consumidores y Salud Humana Montevideo (Uruguay): INIA, 2007. p. 71-77 (INIA Serie Técnica ; 168)Biblioteca(s): INIA Las Brujas; INIA Tacuarembó. |
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9. | | REALINI, C. E.; DUCKETT, S. K.; BRITO, G.; DALLA RIZZA, M.; DE MATTOS, D. Effect of pasture vs. concentrate feeding with or without antioxidants on carcass characteristics, fatty acid composition, and quality of Uruguayan beef. Meat Science, March 2004, volume 66, Issue 3, pages 567-577. Article history: Received 17 March 2003 // Received in revised form 13 June 2003 // Accepted 13 June 2003.
This research was funded by the Uruguayan National Institute of Agricultural Research (INIA), Inter-American Development Bank (IDB)...Biblioteca(s): INIA Las Brujas. |
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Registros recuperados : 9 | |
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Registro completo
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Biblioteca (s) : |
INIA Treinta y Tres. |
Fecha actual : |
23/03/2020 |
Actualizado : |
23/03/2020 |
Tipo de producción científica : |
Abstracts/Resúmenes |
Autor : |
SALVO, L.; TERRA, J.A.; AYALA, W.; BERMÚDEZ, R.; CORREA, J.; AVILA, P.; HERNÁNDEZ, J. |
Afiliación : |
LUCIA SALVO, Facultad de Agronomía, UDELAR, UY.; JOSÉ ALFREDO TERRA FERNÁNDEZ, INIA (Instituto Nacional de Investigación Agropecuaria), Uruguay; WALTER FELIZARDO AYALA SILVERA, INIA (Instituto Nacional de Investigación Agropecuaria), Uruguay; RAÚL ENRIQUE BERMÚDEZ COQUARD, INIA (Instituto Nacional de Investigación Agropecuaria), Uruguay; JOSE MARIA CORREA GONZALEZ, INIA (Instituto Nacional de Investigación Agropecuaria), Uruguay; PAOLA EVANGELIN AVILA, INIA (Instituto Nacional de Investigación Agropecuaria), Uruguay; JORGE HERNÁNDEZ, Facultad de Agronomía, UDELAR, UY. |
Título : |
Impacts of long-term phosphorus fertilization and addition of perennial legumes on temperate natural grassland. II. Total and particulate soil organic carbon. Abstract. |
Fecha de publicación : |
2008 |
Fuente / Imprenta : |
ln: International Grassland Congress, 22nd; International Rangeland Congress, 8th. Proceedings. Multifunctional in a changing world. 2008. Hohhot (China): Guangdong People´s Publishing House. v. 1, p. 382 p. |
Idioma : |
Inglés |
Palabras claves : |
FERTILIZATION; IMPROVED PASTURES; LEGUMES; NATURAL GRASSLAND; SOIL ORGANIC CARBON. |
Thesagro : |
CARBONO ORGANICO DEL SUELO; FERTILIZACION FOSFATADA; LEGUMINOSAS; PASTURAS NATURALES. |
Asunto categoría : |
A50 Investigación agraria |
URL : |
http://www.ainfo.inia.uy/digital/bitstream/item/14322/1/Congreso-2008-china-Salvo.pdf
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Marc : |
LEADER 01059nam a2200277 a 4500 001 1060942 005 2020-03-23 008 2008 bl uuuu u01u1 u #d 100 1 $aSALVO, L. 245 $aImpacts of long-term phosphorus fertilization and addition of perennial legumes on temperate natural grassland. II. Total and particulate soil organic carbon. Abstract.$h[electronic resource] 260 $aln: International Grassland Congress, 22nd; International Rangeland Congress, 8th. Proceedings. Multifunctional in a changing world. 2008. Hohhot (China): Guangdong People´s Publishing House. v. 1, p. 382 p.$c2008 650 $aCARBONO ORGANICO DEL SUELO 650 $aFERTILIZACION FOSFATADA 650 $aLEGUMINOSAS 650 $aPASTURAS NATURALES 653 $aFERTILIZATION 653 $aIMPROVED PASTURES 653 $aLEGUMES 653 $aNATURAL GRASSLAND 653 $aSOIL ORGANIC CARBON 700 1 $aTERRA, J.A. 700 1 $aAYALA, W. 700 1 $aBERMÚDEZ, R. 700 1 $aCORREA, J. 700 1 $aAVILA, P. 700 1 $aHERNÁNDEZ, J.
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